packages-iconPrezentare regiune

Tauern Spa

Tauern Spa

Complexul TAUERN SPA Zell am See - Kaprun se integrează printr-o arhitectură spectaculoasă şi modernă în peisajul unic de la baza gheţarului Kitzsteinhorn. Resortul plin de stil face parte din grupul VAMED Vitality World, de care aparţin numeroase centre termale şi de sănătate din Austria.

Ideea unui base camp, de unde pornesc excursii în Parcul Naţional Hohe Tauern dar şi incursiuni în sinele nostru, este chiar baza acestui concept. Rezultatul este un hotel exclusivist de 4* superior cu facilităţi ce includ piscine interioare şi exterioare pe o suprafaţă de 20.000 de m2. Complexul a fost premiat de curând cu titlul de cel mai bun lifestyle resort al Europei.

Atracţia complexului este SPA-ul panoramic unic care include o piscină de sticlă. Piscinele impresionează prin complexitate activă dar şi de relaxare, cu un spaţiu separat pentru copii care include numeroase atracţii în apă, loc de joacă pentru mişcare şi creaţie.

Spaţiul de saune cuprinde 13 tipuri diferite, printre care şi o saună textilă. Spa-ul Vital Alpin şi cosmetic oferă tratamente cu produse naturale din regiune. Peisajul montan din zonă este pe timp de vară spaţiul ideal pentru iubitorii sportului şi ai muntelui. Iubitorii naturii au la dispoziţie tururi cu ghid în Parcul Național Hohe Tauern.

image

Hotel TAUERN SPA

Hotelul exclusivist de 4* superior este situat în Kaprun, la poalele muntelui Kitzsteinhorn şi dispune de facilităţi ce includ piscine interioare şi exterioare pe o suprafaţă de 20.000 de m2.