packages-iconRegiuni şi Parteneri Austria

 • Mostviertel

  Mostviertel

  Regiunea Mostviertel se află în Austria Inferioară, la aproximativ 120 km în vestul Vienei. Mostviertel este un refugiu înfloritor al deliciilor, între Dunăre şi muntele Ötscher. Contrastul încântător între zona lină şi fertilă din partea nordică şi lumea alpină sălbatică din sud, te atrage la diferite excursii de descoperire, aventuri montane şi vacanţe familiale distractive.

 • Abtenau

  Abtenau

  Staţiunea Abtenau este situată la aproximativ 50 km de Salzburg, în valea Lammertal. Aici veţi găsi gazde moderne care încă îşi preţuiesc tradiţiile şi care vă vor răsfăţa cu delicioasa bucătărie locală.

 • Parcul Național Hohe Tauern - Carinthia

  Parcul Național Hohe Tauern - Carinthia

  Cu o suprafață de 1834 km2, Parcul Național Hohe Tauern cuprinde cele mai impozante vârfuri muntoase, cei mai mari ghețari din Alpii Estici și unele dintre cele mai înalte cascade din lume.

 • Gastein

  Gastein

  Valea Gastein este situată la 100 km de Salzburg, în provincia austriacă cu acelaşi nume. Aflată în centrul impunătorului Parc Naţional Hohe Tauern, valea Gastein este renumită de sute de ani pentru apa termală atât de binefăcătoare.

 • Zell am See-Kaprun

  Zell am See-Kaprun

  Zell am See-Kaprun se află la aproximativ 80 km în sudul oraşului Salzburg. Gheţarul, munţii, lacul – destinaţia de vacanţă pentru tot anul, combină întreaga diversitate a Alpilor.

 • Ötztal

  Ötztal

  Valea Ötztal este situată în provincia austriacă Tirol, la aproximativ 85 km de Innsbruck. 250 de vârfuri muntoase de peste 3000 m reprezintă decorul unei veri a superlativelor cu aventuri, relaxare, ape sălbatice şi lacuri liniştite.