news-iconNoutăţi şi Evenimente

Wellness si relaxare - press trip resorturile VAMED

Publicatii de top precum Capital, Ziarul Financiar, Forbes Magazine si Asociatia Jurnalistilor de Turism & Bucharest WWW au fost oaspetii a 3 resorturi de lux din renumitul lant VAMED, resorturi care au ales sa isi promoveze serviciile si ofertele unice pe piata din Romania.
Programul dedicat exclusiv cunoasterii, relaxarii si savurarii fiecarui coltisor din aceste trei hoteluri, i-a incantat pe cei 4 jurnalisti invitati. Cu ajutorul partenerilor din fiecare resort situat in 3 dintre regiunile noastre partenere, punctele din program au fost puse la punct in cel mai mic detaliu, imbinand momente placute in interiorul spatiilor de relaxare si hotel si atractiile din jurul acestora.
Deliciile gastronomice au fost pe placul si celor mai pretentioase gusturi, calitatea restaurantelor hotelurilor fiind unul din punctele forte cu care impresioneaza de fiecare data.
Invitatii nostri au calatori cu avionul la noua destinatie Memmingen (Munich West) si au fost transferati in primul resort, renumitul AQUA DOME 4*S din Langenfeld, regiunea Otztal. Aici li s-a deschis apetitul pentru wellness, dupa doua zile de program au pornit spre impunatorul Tauern SPA 4*S Kaprun, regiunea Zell am See-Kaprun. Piscina exterioara de sticla situata la etajul superior, vederea panoramica si gastronomia si-au spus cuvantul si aici! Ultimele doua zile, programul se continua mai aproape de casa, mai exact la 60 de km distanta de aeroportul din Viena, in minunatul resort din Parcul National Neusiedler See, St. Martins Therme & Lodge 4*S. Invitatii nostri au avut ocazia sa participe la un safari organizat de specialistii din hotel, sa admire zona chiar si pe timp de iarna si sa descopere Parcul National. Nu in ultimul rand, spatiul wellness i-a asteptat si aici cu diferite bazine, saune si zone speciale de relaxare.
 

Press trip-ul a avut loc in perioada 19.-24.11.2012