news-iconNoutăţi şi Evenimente

Study Trip Ötztal

O săptămână de vară în Ötztal: aventură, relaxare, natura cu toată măreția ei și delicatesele tiroleze!
Austria pe timp de vară este o comoară ce merită descoperită pas cu pas. Cum puteți să faceți acest lucru, simplu: întrebați-i pe unul din specialiștii din agențiile de turism care promovează și cunosc deja aceste locuri minunate. Noi le-am oferit o săptămână în care au avut ocazia să descopere și să revadă regiunea Ötztal.

Am avut plăcerea să ne răspundă pozitiv invitației noastre partenerii din agențiile Skimania/Oradea, Sfara Tours/Cluj Napoca, Christian Tour, Best Tours/Tg. Mureș, Edelweiss Travel/București și Perfect Tour/București. Împreună cu aceștia, având la bază un program cuprinzător și axat pe punctele forte ale verii în regiunea Ötztal, am savurat o săptămână de informare activă.

Pozele și impresiile lor sunt cele mai concludente mărturii. Cu cele din urmă vom reveni in decursul săptămânii, iar poze găsiți deja alături de articol. Nu uitați că pentru orice detaliu și informație puteți să îi contactați, garanția unui sfat optim de vacanță o veți găsi într-o simplă discuție cu specialiștii.

Programul pregătit de colega noastră Melanie Frischmann de la Oficiul de Turism al regiunii Otztal ne-a purtat în lungul și în latul văii întinse pe 60 de km, la drumeții, dar și la relaxare. Detaliile întregii săptămâni vi le vom relata în curând și pe blogul Austria Incoming unde veți regăsi și programul la care am participat și noi și pe care îl puteți incerca și d-voastră.

Până atunci priviți ce minunății vă așteaptă în regiunea Ötztal! http://www.austria-incoming.ro/vara/Otztal.html