news-iconNoutăţi şi Evenimente

Sölden Snow Party 2013

Zăpada a sosit mai repede anul acesta! În 14 septembrie, Sölden, punctul fierbinte de party și schi al Austriei, a dat oficial la Cluj startul unui super sezon de schi! Un bar de zăpadă de 15 mc, schnaps, muzică apres-ski cu cel mai tare DJ din Alpi și premii pe măsură, toate într-un party tipic austriac!

Direct de pe ghețarul din Sölden, un transport special a livrat cel mai neașteptat cadou pentru clujeni: zăpadă proaspătă chiar în luna septembrie. Autentic și îndrăzneț party-ul a strâns în Fabrica de Bere din Cluj peste 1000 de fani ai schiului și nu numai. Curioși sau cunoscători, petrecăreții au fost întâmpinați de organizatori și gazde așa cum se cuvine: directoarea Oficiului de Turism al regiunii Otztal, d-na Carmen Fender, a ciocnit cu fiecare în parte un pahar zdravăn de schnaps.

Oaspeții VIP au fost invitați la un bufet cu specialități culinare și s-au delectat cu imagini din Sölden. Afară pe terasă se dansa pe muzică apres-ski. Între timp am dat startul concursurilor bineînțeles cu gheață. Premiile au constat în skipass-uri și surprize din Sölden.


Atmosfera a fost pe cât de autentică pe atât de incitantă! Așteptăm să vă revedem pe pârtiile din Sölden!