news-iconNoutăţi şi Evenimente

Press trip Burgenland & St. Martins Lodge

In perioada 14-17 MAI, redactori  de la Agerpress, TVR, ziarul Turism Club, moderatori Europa FM si Kiss FM au avut ocazia sa savureze o saptamana in regiunea termala Burgenland si relaxarea de la resortul de 4* St. Martins Lodge.

Regiunea Burgenland a incantat prin facilitatile deosebite de wellness si SPA, hoteluri cu complexe termale in care investitiile recente se vad la fiecare pas prin atmosfera moderna si elibereaza e orice grija!

Baile termale de lux, vinotecile, gastronomia si comunitatea sunt punctele forte pe care se bazeaza un turism de exceptie in Burgenland.
Un loc aparte in care pasiti in inima Parcului National Neusiedler See-Seewinkel este resortul St. Martins Therme & Lodge "o casa in mijlocul naturii" . Camere atent decorate, cu un design safari pana in cel mai mic detaliu, un centru wellness si SPA, oferta de masaje reconfortante si o bucatarie desavarsita se asigura de un concediu perfect!


Trebuie sa ii credeti pe cuvant pe jurnalistii care au participat si au ales sa transmita experienta lor din Burgenland si resortul St. Martins Lodge in publicatiile de mai jos:

http://www.ztb.ro/articol/romanii-au-cheltuit-un-milion-de-euro-in-hotelurile-de-spa-si-ape-termale-din-regiunea-austriaca-burgenland-in-2011_1337536822

http://www.europafm.ro/stiri/bazar/burgenland-austria.-o-lec-ie-de-turism-3~n58851

http://andreea.fm/2012/06/05/beautiful-austria/ blog article – 26.484  fans  on posting day 

Ziarul "Turism Club", nr 175, iunie 2012

In cadrul emisiunii "Cap compas" realizata de Emilia Nicolaescu, veti putea urmari materialul filmat de echipa TVR in acest press trip.

Orarul de difuzare este urmatorul:

30 iunie -  ora 18:25 pe TVR HD

1 iulie    -  ora 12:00 pe  TVR HD

4 august - ora 08:00 pe TVR 2