news-iconNoutăţi şi Evenimente

Peak to creek-adrenalină și distracție

Uvex Peak to Creek este un eveniment outdoor unic în lume! De la startul de pe vârfurile înzăpezite de 2500 m până jos în vale în apele agitate ale râului Ötztaler Ache – sportivi profesioniști și atleți din întreaga lume se întrec pe schiuri, bicicletă și caiac și desigur multă adrenalină!

Vedeți mai jos care sunt etapele acestui concurs. înscrierile nu s-au încheiat încă:
 

Urcare pe munte cu schiurile:
Începuturile sunt cele mai grele, așadar la începutul evenimentului, o probă la care se muncește din răsputeri este cea de urcare pe munte cu schiurile până pe ghețar la 3340 m pe porțiuni greu accesibile. Sportivii își vor arăta măiestria, priceperea și curajul în această primă probă dificilă!

Schi
După escaladarea ghețarului, la 3340 m, concurenții urcă pe schiuri și coboară prin tunelul din ghețar la baza unde se predă ștafeta colegilor pe mountainbike. Și concursul continuă spre altitudini mai mici, downhill și viteza sunt cuvintele cheie ale acestei etape.

Mountainbike

Un traseu extrem de frumos, porțiuni înguste, teren accidentat, dar și zone panoramice care te atrag spre câștigul de la finalul traseului. Aici are loc întâlnirea cu colegii drumeți din echipă.

Drumeție

Un traseu idilic îi pune pe drumeți la treaba la care se pricep cel mai bine, să bată potecile marcate și să ducă ștafeta mai departe colegilor cățărători.

Cățărare, caiac și rafting sunt etapele următoare care încheie acest concurs complex!