news-iconNoutăţi şi Evenimente

Party în punctul culminant al Tirolului: Electric Mountain Festival in Sölden!


Numărătoarea inversă pentru cel mai tare party din Alpi a început deja în decembrie când s-a dat startul primelor petreceri Electric Mountain Festival 2014. De la începutul lui decembrie 2013 până în aprilie 2014, zona de schi Sölden - punctul culminant al Tirolului, este extrem de mândră să organizeze din nou un mega maraton de petreceri într-un cadru alpin unic! DJ renumiți, prestații live și divertisment de top: așa se prezintă cea de-a 3 - a ediție a festivalului Electric Mountain Festival!

În curând cortina se ridică din nou pentru următorul party! Cel mai efervescent și atractiv moment al festivalului este evenimentul Festival Week din 2 până în 4 aprilie 2014 - cap de afiș DJ-ul Martin Solveig.

Condițiile de schi sunt excelente, pârtiile perfect preparate, iar vremea absolut superbă! Pregătirile sunt în plină desfășurare, echipa de organizare vă pregătește un line-up excelent cu petreceri memorabile!

O săptămână plină de petreceri - FESTIVAL WEEK 2014

Din 2 până în 4 aprilie, Sölden pune din nou cea mai bună muzică de party: la Electric Mountain Festival 12 DJ sărbătoresc la 2300 m altitudine arta beat-urilor cu stil! Renumiții artiști francezi Klingande și Martin Solveig precum și starul electro house, olandezul Chuckie.

Sölden promite petrecăreților, pe lângă programul electrizant al festivalului, o combinație ideală de party și schi: accesul la toate concertele din cadrul evenimentului se face gratuit pe baza unui skipass valabil! Pentru non schiori sau cei care nu dețin un skipass valabil, accesul este de 14 Euro/pers./1 x urcare și coborâre.

Producător al Madonnei pe scena festivalului
Cunoscut pentru piesele “Hello“, „Hey now“, „C’est la vie“ sau „Blow“, DJ-ul francez Martin Solveig a produs nu mai puțin de 6 piese pentru albumul din 2012 al Madonnei și este unul dintre cei mai căutați și solicitați DJ de pe planetă la ora actuală. Îl puteți vedea în 4 aprilie 2014 la Electric Mountain Festival.

Beat-uri în zăpadă
DJ consacrați, care au rupt topurile de profil, se aliniază pe ritm dealungul celor 3 zile de Electric Mountain Festival Week. Tot atunci, 3 candidați la întrecerea destinată noilor talente, care se desfășoară pe YouTube, vor avea ocazia să pună muzică alături de un DJ din cadrul festivalului și să demonstreze de ce sunt în stare!

Calendarul Festival Week Electric Mountain Festival 2014

Miercuri, 2 aprilie

• Wild Culture
• AKA AKA
• Klingande

Joi, 3 aprilie

• DJ Shany & MC Rudy
• Showtek
• Chuckie

Vineri, 4 aprilie

• Juliet Sikora
• Tube & Berger
• Martin Solveig

DJ set-urile încep în fiecare zi din program la ora 13.00 în zona Giggijoch Funzone. Excepție fac concertele Klingande (2 aprilie), Chuckie (3 aprilie) și Martin Solveig (4 aprilie) care încep la ora 16:00.

Toate informațiile despre programul festivalului: www.electric-mountain-festival.com
Toate informațiile despre rezervări și skipass: www.soelden.com