news-iconNoutăţi şi Evenimente

Festivalul internațional Snow Jazz Gastein

Sub motto-ul "Jazz goes east", nume sonore ale muzicii jazz din estul Europei se întâlnesc și concertează în cadrul celei de-a 14-a ediții a Festivalului Internațional de Jazz din Gastein. În perioada 14-23.03.2014 în faimoasa regiunea austriacă de schi Gastein este gazda unui altfel de aprés ski!
Fantasticul trio al pianistului finlandez Iiro Rantala, alături de violonista Asja Valcic și al violonistul Adam Baldych, va fascina ascultătorii. Noul cvartet al  artiștilor Luciano Biondini / acordeon, Michel Benita / chitară bass și Philippe Garcia / tobe, sunt pe line up-ul evenimentului.
Trio-ul moscovit, Moscow Art Trio, este de departe cea mai râvnită apariție pe scena festivalului din Gastein. De la un astfel de eveniment nu puteau să lipsească beat-urile balcanice, jazz folk-ul rusesc al lui Sergey Starostin & Zhyli Byli, sound-uri gipsy ungurești și panorame muzicale de la Caucaz până în Iran.
Alături de elementele deja consacrate ale regiunii: schi, mișcare și băi termale, festivalul SNOW JAZZ GASTEIN invită să petreceți zile ritmate la prieteni, alături de prieteni!

Mai multe detalii despre festival aici: www.jazzgastein.com