news-iconNoutăţi şi Evenimente

Evenimente martie-aprilie în Arlberg

În Arlberg cele 5 localități de 5 stele promit o primăvară prelungită la schi!

Regiunea Arlberg reprezintă atracţia supremă pentru schiorii din întreaga lume, dar şi pentru cei care practică schiul off-piste, freeriding sau snowboard. Aici lunile martie și aprilie sunt dedicate schiorilor care știu să savureze soarele primăverii și pârtiile absolut perfecte! Nu există nimic mai valoros decât zile mai lungi de schi, cerul albastru și sute de km de pârtii pe care să le cucerești după bunul plac. Primăvara în Arlberg nu aduce numai timp mai mult petrecut pe pârtie ci și reduceri la skipass. Lech-Zürs te surprinde cu reduceri la skipass de 15-30% în perioada 6-19 aprilie respectiv 20-21 aprilie 2014. Numeroase evenimente au loc în întreaga regiune Arlberg pentru ca tu să te poți bucura de cei 340 km de pârtii marcate și peste 200 km de distracție off-piste de-a lungul întregii primăveri!

30.03-13.04.2014, Lech am Arlberg
Dance Cafe Arlberg
Un altfel de aprés-ski: jazz, soul, rock'n roll și swing. Dancé Cafe Arlberg este evenimentul la care trebuie să îți faci prezența dacă ești în Lech Zürs.
Și cea mai bună parte este că accesul este GRATUIT!

25-27.04.2014, Lech am Arlberg
Festivalul primăverii în Oberlech
În fiecare an, la final de sezon, un motiv în plus de sărbătoare care încheie glorios încă o iarnă legendară în această regiune!


10.04-13.04.2014, St. Anton am Arlberg
New Orleans meets snow
Atmosfera din New Orleans pe ritmuri afro-americane la St. Anton am Arlberg. Locații precum Galzig și Rendl vor da startul concertelor ce vor răsuna pe terasele și străduțele din localitate.

19.04.2014, St. Anton am Arlberg
The white thrill / Bucuria albă
500 de schiori internaționali, snowboarderi și împătimiți se întrec la 2,650 m altitudine pentru un timp record de 40.6 s. Evenimentul culminează cu celebrarea campionilor și un party de neuitat.


05.04.2014, Stuben am Arlberg

Longboardclassic
Supranumit Woodstock-ul snowboarding-ului, evenimentul se află deja la cea de-a 15-a ediție. Printre cei 400 de rideri din întreaga lume se va număra și un invitat special: Chuck Barfoot - unul din fondatorii snowboarding-ului!