news-iconComunicate de presă

Prima telegondolă din Austria dotată cu internet wireless este pusă în funcțiune în regiunea de schi Hochkönig!

Firma Loop21 specializată în echipamente WLAN, dotează telegondola din Höchkonig cu sistem wirelles, care va dispune totodată și de acces la ultrainovativa platformă informațională Mountainment®.

În telegondola Kings Cab din Höchkonig nici o știre nu va fi nouă sau surprinzătoare pentru că tehnica informațională fără limite – cheia acestui vis, a devenit azi realitate!
Din dorința noastră permanentă de a oferi turiștilor servicii suplimentare, s-a născut și această idee de a dota una din cele mai solicitate telecabine „Kings Cab" cu acces wirelles și acces la această platformă informațională, declară inginerul Michael Emberger, directorul companiei de instalații de cablu Bergbahnen Höchkonig. Suntem foarte mândrii de faptul că suntem prima societate de telecabine din platforma Ski amadé , care implementează acest produs excepțional, proiect realizat în colaborare cu firma Loop 21, partenerii ideali în materie de tehnică wireless, adaugă domnul Michael Emberger.

Accesul la internet respectiv la platforma informațională „Mountainment® este asigurată pe toată lungimea cablului telecabinei și anume 2 km. Totul este doar la un click distanță – aflați informații despre prognoza meteo, harta și starea pârtiilor, evenimente, etc. Facilitatea prin care schiorii pot accesa detaliile de care au nevoie, pe durata timpului petrecut în telegondolă, crește nivelul de confort și satisfacție a turiștilor care au ales ca destinație de vacanță această minunată regiune și anume Hochkönig.