news-iconComunicate de presă

Desfătări culinare la 3058 m altitudine în Sölden/Ötztal

Desfătări culinare pentru cei mai pretenţioşi gurmanzi – la altitudinea de 3058 m pe vârful Gaislachkogel din Sölden, valea Ötztal.
 
În decembrie 2013 Compania de telegondole din Sölden îşi inaugurează  noul şi inovativul restaurant ICE Q, ce se situează la altitudinea de 3058 m şi domină acest domeniu de schi de primă clasă.
 
Conceptul  se doreşte a fi unul măreţ, dar şi pretenţios!  Materialele folosite de constructori provin în exclusivitate din regiunea Ötztal, meniul oferit este unul de înaltă clasă – bucătăria alpină abordată într-un stil modern şi asezonată cu vinuri rafinate, iar accesul către vârful Gaislachkogel este asigurat printr-un pod suspendat.
Arhitectura este una avangardistă, dar în acelaşi timp se încadrează perfect în peisajul alpin atât de copleşitor din valea Ötztal. Pereţii de sticlă, în care se oglindesc  vârfurile impozante din împrejurimi, conferă clădirii transparenţă şi un iz exclusivist.
 
Lucrările s-au derulat în perioada iunie-decembrie 2013 şi au fost executate de către firma de arhitectură Obermoser, firma care a proiectat şi a construit  şi cele 3 staţii de telegondole din domeniul de schi, păstrându-se astfel liniile arhitecturale.
Cele 3 gondole şi restaurantul care vor fi inaugurate la începutul lunii decembrie 2013, reprezintă o adevărată operă de artă, ce subclasează orice altă construcţie realizată la mare înălţime în regiunea alpină Tirol.