news-iconComunicate de presă

Bregenzerwald: schi fără limite

Noutăți fierbinți pentru împătimiții schiului care aleg ca destinație de vacanță regiunea Bregenzerwald din landul Vorarlberg. Între stațiunea de schi Warth-Schröcken și Lech Zürs se inaugureză în acest an noua telegondolă „ Auenfeldjet “, iar în Damüls-Mellau, (o altă stațiune de schi de primă clasă) se pune în funcțiune noua telecabină de 8 persoane „Rossstellebahn“.

Un vis de mult râvnit se îndeplinește în acest an și anume realizarea conexiunii între două renumite regiuni de schi: Bregenzerwald din Voralberg și Lech Zürs din Arlberg. Ambele sunt domenii ce oferă turistilor atât pârtii excelente de schi cât și facilități de cazare de lux si nu numai. Diversitate și nenumărate pârtii de schi vor sta la dispoziția împătimiților, care vor avea acces datorită acestor modernizări la una din cele mai mari regiuni de schi din Alpi!

Schiorii au de acum încolo și mai multe posibilități. Cei care își achiziționează skipassul valabil pe 3 văi din regiunea Warth-Schröcken vor avea posibilitatea să schieze o zi și pe pârtiile din Arlberg sau pot achiziționa skipassul Ski Arlberg, care le oferă acces la peste 340 km de pârtii.

Stațiunea Damüls-Mellau își inaugurează noua telecabină de 8 persoane, prima de acest fel în regiunea Bregenzerwald. Telecabina etalează cele mai noi invenții în materie de dotări și anume va dispune de încălzire în scaune și de un sistem ultramodern de securizare pentru copii. Astfel accesul pe pârtiile ce se afla la o altitudine de 1600 m, va fi unul foarte rapid. Fiind o regiune unde arhitectura se scrie cu litere mari, cei din Bregenzerwald se mândresc cu faptul că noua stație de plecare a telegondolei a fost cu măiestrie concepută și executată de arhitectul autohton Bernd Frick.

Alte domenii de schi din Bregenzerwald sunt Au-Schoppernau/Diedamskopf, renumită pentru panoramele pitorești și oferta vastă pentru boarderi, și regiunile de schi pentru familii Alberschwende, Andelsbuch/Bezau, Schwarzenberg-Bödele, Egg-Schetteregg, Hittisau/Riefensberg, Hochhäderich cât și Riefensberg-Hochlitten.

Pârtiile de săniuș, traseele de drumeții și nu în ultimul rând facilitățile excelente de wellness oferite de locațiile de cazare își așteaptă cu drag turiștii în Bregenzerwald!