packages-iconPrezentare regiune

Aqua Dome

Aqua Dome

Complexul termal AQUA DOME - Tirol Therme din Längenfeld este unul dintre cele mai moderne centre termale din Austria şi este înconjurat de un peisaj montan care vă taie respiraţia.

Deja în cel de-al 8-lea an de existenţă, complexul cu arhitectură futuristă din inima Ötztal-ului impresionează prin mărimea fabuloasă, atracţiile interioare şi exterioare fiind amplasate pe o suprafaţă de peste 50.000 m2. Oaspeţii sunt aşteptaţi de o experienţă unică: arhitectura modernă şi oferta bogată dau o nouă formă apei.

Pe lângă diverse bazine de înot şi relaxare, AQUA DOME oferă experienţa unică din lumea saunei, tratamente de înfrumuseţare pentru trup şi suflet şi un centru de fitness propriu.

Prin exclusivitatea, confortul şi flair-ul unei locuinţe elegante, moderne în Alpi, hotelul de 4* superior AQUA DOME, aflat în imediata apropiere îşi impresionează de fiecare dată oaspeţii. Toate cele 200 de camere şi suite spaţioase oglindesc pofta de viaţă antrenată de principiile feng shui. Restaurantele din hotel care dispun de bar, lounge şi vinotecă, vă răsfaţă cu o gastronomie deosebită. Legătura tradiţională cu natura şi curajul pentru inovaţie se vede în cel mai mic detaliu. Hotelul oferă combinaţia perfectă dintre farmecul alpin tradiţional, arhitectura contemporană şi ospitalitate caldă - un răsfăţ relaxant la munte.

image

Hotel AQUA DOME

Cele200 de camere si apartamente sunt amenajate in stil feng-shui, avand intre 35 mp si 95 mp, iar balcoanele panoramice va ofera o priveliste spectaculoasa asupra muntilor. Toate sunt decorate cu bun gust, modern, dar si cu elemente de traditional, totul fiind intr-o armonie perfecta.

  • noapte
    de la
    158.00 € / persoana / noapte
  • Kaprun