packages-iconPrezentare statiune

Zell am See

Staţiunea Zell am See este potrivită atât pentru relaxare şi odihnă, dar şi pentru sănătate, fiind declarată încă din 1961 staţiune climaterică.

Apa cristalină a lacului Zell este potabilă, acesta fiind un motiv în plus să alegeţi petrecerea unei vacanțe aici. Centrul Zell am See are un farmec aparte, fiind foarte potrivit pentru plimbări şi cumpărături în numeroasele magazine.

Chiar lângă staţiune se află muntele Schmittenhöhe, înalt de 2000 m, numeroase trasee de drumeţii aşteptându-vă foarte aproape de pitorescul centru al staţiunii. Acest munte este o atracţie în special pentru familii, distracţia fiind garantată pentru întreaga familie. Muntele Schmittenhöhe este potrivit şi pentru cei care sunt pasionaţi de parapantism.

De asemenea vă recomandăm să faceţi o pauză de masă la una dintre numeroasele cabane, unde pe terasele însorite vă veţi delecta cu delicioasele specialităţi locale, dar şi cu frumosul peisaj alpin cu peste 30 de vârfuri de 3000 m. Nu degeaba Schmittenhöhe este considerat cel mai frumos munte panoramic al Austriei!

image

Hotel Mavida Balance Hotel & Spa

MAVIDA Balance Hotel & Spa 4*superior, dispune de peste 43 de camere şi 4 suite luxoase cu design elegant.

image

Hotel Hagleitner Family Balance Hotel&Spa

Hotelul de 4 stele HAGLEITNER Family Balance se numără printre cele mai bune hoteluri pentru famillii din Austria.

image

Hotel Feriengasthof Tauernstüberl & Hotel Gletscherblick

Hotelul Tauernstüberl este amplasat pe malul sudic al lacului Zell, în zona Schüttdorf/Bruckberg la 500 m de gondola de pe muntele Schmittenhöhe.

image

Cabana Haus am See

Cabana este situată într-o zonă foarte frumoasă pe malul nordic al lacului Zell.