packages-iconPrezentare statiune

Kaprun

Principala atracţie a staţiunii Kaprun este gheţarul Kitzsteinhorn, unde puteţi schia în condiţii foarte bune 10 luni pe an.

Kaprun este cunoscut de asemenea datorită cetăţii sale, cu o istorie îndelungată. Aici au loc în prezent numeroase evenimente culturale.

Staţiunea aşteaptă iubitorii naturii cu atracţii precum cheile Sigmund-Thun-Klamm (care oferă un peisaj sălbatic, cu stânci abrupte şi ape susurătoare) sau lacurile de acumulare Mooserboden şi Wasserfallboden.

Iar după o zi plină de aventuri puteţi să vă relaxaţi la complexul Tauern Spa 4*S Kaprun cu numeroase, piscine, saune şi o vastă ofertă de masaje şi tratamente de înfrumuseţare.

image

Kitzsteinhorn

Vara, o plimbare răcoritoare pe traseele de drumeţie impresionante de pe gheţarul Kitzsteinhorn, unde veţi găsi zăpadă pe întreg parcursul anului este cu siguranţă o experienţă unică.

» mai multe detalii

Lăsaţi-vă fermecaţi de panorama de la 3029 m, care vă taie respiraţia. Puteţi apoi să vă bălăciţi în apa cristalină a lacului Zell. Această combinaţie cu siguranţă nu o veţi uita repede.

image

Lacurile de acumulare Mooserboden şi Wasserfallboden

Barajul Mooser are 107m înălţime şi 500m lungime şi este situat la o altitudine de 2000 m, oferind o panoramă impresionantă asupra lumii alpine din împrejurimi.

» mai multe detalii

Puteti face un tur cu ghid în interiorul barajului, unde veţi afla informaţii suplimentare despre modul în care este obţinut curentul.

image

Hotel Active by Leitner's

Design modern, facilități de înaltă clasă, amplasat la doar 5 minute distanță de centrul localității Kaprun și la 2 minute de stația de bus. Acces foarte bun către atracțiile regiunii.

image

Hotel Vier Jahreszeiten

Bucuraţi-vă de confortul rafinat de 4* în hotelul recent renovat şi petreceţi clipe relaxante, de neuitat în Kaprun Zell am See, în inima munţilor Hohe Tauern.

image

Hotel Vötter's Sportkristall

Hotelul de 4* este amplasat în Kaprun, într-o zonă foarte frumoasă, liniştită, şi totuşi centrală, chiar langă traseele pentru drumeţii.

image

Aparthotel Waidmannsheil

Aparthotelul Waidmannsheil din Kaprun, la poalele gheţarului Kitzsteinhorn, este locul ideal pentru un concediu special: ospitalitate austriacă şi servicii de primă clasă.

image

Apartamente Gotthardt

Casa Gotthardt, cu cele 5 apartamente, este amplasată într-o zonă foarte frumoasă şi însorită în Kaprun, cu vedere asupra staţiunii şi a gheţarului Kitzsteinhorn.