packages-iconPrezentare statiune

Sölden

The Hot Spot in the Alps! Munţi maiestuoşi, aer curat şi multă distracţie – acesta este Sölden vara.

Atracția tinerilor și celor activi, locul unde se întâmplă mereu ceva, este Sölden. Aflat chiar în centrul văii Ötztal, localitatea oferă unități de cazare variate, de toate categoriile, de la pensiuni la apartamente și hoteluri de 4*. Zona de magazine, baruri și cluburi este locația pe care trebuie să o vizitezi neapărat după o zi plină în regiune. Dealungul sezonului aici au loc petreceri, concerte și evenimente la care te distrezi neîncetat. Nume mari ale scenei muzicii electronice vin an de an la petrecerile cele mai tari din Alpi!

Noul restaurant ICE Q, situat la 3048 m pe masivul Gaislachkogl, este atracția gurmanzilor, dar și al celor care știu să savureze calitatea la standardele cele mai înalte!

300 km
de trasee marcate pentru drumeţii vă duc peste păşunile alpine nesfârşite, de la 1377 m până la peste 3000 m altitudine. Este locul ideal atât pentru plimbări liniştite cu familia sau tururi solicitante înspre cele 600 vârfuri montane, 20 lacuri alpine, 30 cabane şi aproape 20 refugii.

În ultimii ani Sölden a devenit o zonă sportivă renumită la nivel internaţional, pentru amatorii de căţărări, rafting, mountainbikeri şi parapantişti.

Hochsölden
este situat pe un platou de deasupra staţiunii Sölden, la 2100 m, în mijlocul păşunilor înflorite şi înconjurat de peisajul alpin magnific: gheţari sclipitori, lacuri adânci, animale sălbatice...

La capătul văii Ötztal se află Vent unde veţi găsi linişte, relaxare şi natură pură.

image

Hotel Das Central – alpine, luxury, life

Înconjurat de peisajul natural al munţilor din Ötztal, “Das Central – alpine, luxury, life” este singurul hotel de 5* din Sölden.

image

Hotel Bergland

Hotelul Bergland s-a alăturat recent cercului internaţional restrâns de design hoteluri. Confortul de 4* superior şi îmbinarea între ambianţa alpină modernă şi materiale naturale întâmpină oaspeţii.

image

Hotel Alphof Sölden

Hotelul de 4 stele oferă o bucătărie gourmet delicioasă, relaxare și numeroase posibilități de timp liber pentru cei activi.

image

Hotel Sölderhof

Hotelul de 3* Sölderhof este amplasat chiar în centrul staţiunii Sölden şi vă oferă tot confortul pentru un concediu activ.

image

Apartamente A CASA

Apartamentele A Casa sunt situate la 1,5 km de centrul staţiunii Sölden. Aici veţi găsi o ambianţă care îmbină într-un mod plăcut tradiţia austriacă cu designul modern.

image

Apartamente Sieglinde

Pensiunea Sieglinde este amplasată în mijlocul lumii alpine din Alpii Ötztal, în centrul staţiunii Sölden şi vă oferă 8 apartamente spaţioase, pentru 2-10 persoane, pentru un concediu relaxant de vis.