packages-iconPrezentare statiune

Oetz - Haiming

Vara este cea mai potrivită perioadă pentru o vacanţă în Oetz. În mijlocul frumosului peisaj, este locul ideal pentru o vacanţă romantică, pentru cei care doresc să se odihnească sau să se plimbe pe traseele panoramice din Hochoetz. În plus, vara e oferită o gamă variată de activităţi şi programe sportive.

Lacul Piburger See este situat într-o rezervaţie naturală deasupra satului Oetz. Este un lac cu apă caldă (24°C). Puteţi înota sau să vă plimbaţi cu barca, să descoperiţi frumuseţile naturale din rezervaţia naturală sau să pescuiţi.

Satul Sautens este un paradis pentru familii şi copii, dar şi pentru aventurieri, având o ofertă de timp liber foarte bogată: rafting, canyoning şi cave trekking, căţărări, mountainbiking şi multe altele.

Haiming şi Ochsengarten sunt două sate idilice şi romantice. Munţii cu stânci bizare, văile adânci şi păşunile bogate vă aşteaptă să le exploraţi. Oferta de timp liber include: rafting, canyoning, kayaking, hydro-speeding sau mountainbiking.

image

Area 47

Între Haiming, Sautens și Roppen, natura şi tehnologia modernă au fost îmbinate pe o suprafaţă de 6,5 hectare, obţinându-se un parc de aventuri pentru mici şi mari. Locaţia situată la 47 grade latitudine satisface orice dorinţă, fie că e vorba de aventură în aer liber, arenă pentru evenimente, ştrand, gastronomie sau business-incentives.

» mai multe detalii

Cei activi sau amatorii de senzaţii tari vor găsi aici un traseu de căţărari pe corzi de până la 27 m înălţime, un perete de căţărări cu diferite grade de dificultate sau o tiroliana de 350 m lungime.
Parcul acvatic se întinde pe o suprafaţă de 20.000 m2: lac pentru înot şi bălăceală, tobogane, turn de sărituri, teren de volei şi fotbal pe plajă.
Complexul dispune şi de o hală pentru evenimente de orice tip (concerte, evenimente sportive etc) de 3800 m².

image

Hotel Ferienschlössl

Hotelul Schlössl am Haimingerberg este amplasat în micul şi tradiţionalul sat de munte Haiming. Ambientul romantic şi panorama de aici vă va impresiona cu siguranţă.