packages-iconPrezentare statiune

Längenfeld

Chiar în centrul văii Ötztal se află staţiunea Längenfeld la 1200 m altitudine, înconjurată de frumosul peisaj montan, desprins parcă dintr-un album de fotografii.

Sport și recreere sunt cele două atuuri puternice ale localității aflate la începutul văii Ötztal. Hoteluri, pensiuni și apartamente de 3 și 4* vă așteaptă cu gazde primitoare și servicii de excepție!

Fie că alegeți să faceți drumeții, cățărare sau pur și simplu să vă relaxați, Längenfeld este punctul ideal de plecare în expediția verii! Și aici puteți beneficia de toate facilitățile cardului Ötztal Premium Card pe care îl primiți de la locațiile de cazare partenere.

Renumitul centrul SPA AQUA DOME 4*S, primul complex termal din Tirol, vă oferă relaxarea de care aveţi nevoie, după o zi activă de drumeţii prin munţi. Cei activi vor găsi aici şi 40 de km de trasee pentru ciclism sau pereţi pentru escaladă.

image

Hotel Rita

Hotelul Rita este amplasat în centrul staţiunii Längenfeld, la doar câteva minute de complexul termal Aqua Dome.

image

Apartamente Apart Resort Relax

Resortul de 4*, amplasat în staţiunea Längenfeld, în mijlocul peisajului alpin pitoresc, oferă apartamente exclusiviste de diferite mărimi (pentru 2 până la 18 persoane) cu self-catering.

image

Apartamente Panorama

Apartamentele se află la doar 250 m de complexul termal Aqua Dome Längenfeld.

image

Apartamente Top Tirol

Pensiunea este situată în mijlocul văii tiroleze Ötztal