packages-iconPrezentare statiune

Göstling/Ybbs

Case frumoase, oameni prietenoşi, bucătărie delicioasă şi un peisaj montan care vă taie respirația vă aşteaptă în Göstling. Staţiunea oferă un program variat pentru întreaga familie.

Drumeţii vor fi încântaţi de frumuseţea naturii dimprejurul munţilor Hochkar şi Dürrenstein. Pentru ciclişti există numeroase trasee, atât montane pentru cei mai experimentaţi, dar şi trasee relaxante pentru cei care pedalează de plăcere. Oferta de timp liber este completată de tenis, pescuit, rafting, canyoning, bălăceală în râul Ybbs sau la ştrand.

image

Ştrandul salin Ybbstaler Solebad şi Emotion Life Center

Relaxare pentru întreaga familie. Pe lângă distracţia la piscină şi relaxarea la saună, centrul wellness are o ofertă foarte bună de tratament şi recuperare.

» mai multe detalii

Veţi găsi aici o piscină sportivă, o piscina interioară (34 °C) şi o piscină exterioară (32 °C) pentru relaxare. Piscinele pentru relaxare sunt dotate cu duze de masaj iar apa are un procent de sare cuprins între 1,5 - 3 %.

Cei activi pot să înoate în piscina sportivă sau să participe la programul gratuit de gimnastică acvatică. Cei mici au la dispoziţie o piscină pentru copii cu tobogan, apă dulce şi o temperatuăa de 32 °C. Oferta este completată de o baie de aburi, 3 saune, masaj, diferite tratamente, restaurant şi magazin.

image

Hotel Gasthof Fahrnberger

Relaxează-te la poalele muntelui Hochkar şi bucură-te de ospitalitatea oferită de gazde, deoarece prioritatea lor este confortul şi relaxarea dumneavoastră.

image

Hotel Gasthof Mandl-Scheiblechner

Hotelul primitor este situat în centrul localităţii Göstling/Ybbs şi are ceva de oferit pentru fiecare.

image

Hotel Waldesruh

Hotelul Waldesruh, are o amplasare deosebită şi numele său (tradus liniştea pădurii) spune multe.

image

Hanul Gasthof Göstlingerhof

Göstlingerhof este o pensiune confortabilă situată în centrul staţiunii Göstling şi în acelaşi timp aproape de pădure.

image

Apartamente Herb

Pensiunea Herb este situată într-o zonă liniştită, la marginea staţiunii Gostling, la poalele muntelui Hochkar.

image

Ferma Poidlbauer

Ferma este amplasată la marginea staţiunii Göstling, într-o zonă idilică.

image

Pensiunea Eschau

Pensiunea Eschau este situată în localitatea Palfau, în mijlocul Parcului Natural Eisenwurzen, la poalele muntelui Hochkar.

image

Ferma Ablass

Ferma agroturistică este amplasată în mijlocul naturii, pe platoul Hochreit.

image

Ferma Kirchau

Pensiunea Kirchau se află la 5 minute de centrul localităţii Göstling/Ybbs, într-o zonă liniştită, în mijlocul naturii, fiind înconjurată de frumosul peisaj alpin.

image

Ferma Lassingbauer

Ferma Lassingbauer este amplasată la poalele muntelui Hochkar, într-o zonă liniştită.