packages-iconPrezentare statiune

Dorfgastein

Dorfgastein – situat la intrarea în Valea Gastein – şi-a păstrat şarmul autentic al unei localități montane.

Într-o manieră relaxată şi cu respect pentru obiceiurile străvechi, Dorfgastein este locul în care veţi petrece o vacanţă de neuitat, având toate beneficiile pe care le oferă acest decor natural răpitor.

Oaspeţii vor găsi în Dorfgastein condiţiile perfecte pentru drumeţii prin munţii din împrejurimi, cu oprire la cabanele rustice specifice zonei montane, ori pentru ciclism sau parapantism. Iar în încheierea unei zile minunate petrecute pe munte sau la schi, vă recomandăm un program de relaxare în noul complex cu apă termală Solarbad.

AI la dispoziție peste 100 km de trasee marcate, o plimbare în natură și o oprire la prânz la una din numeroasele cabane sunt rețeta ideală pentru o vară de distracție, relaxare și sport! Dacă vrei să fi activ, în Dorfgastein te așteaptă peste 35 km de trasee de biciclete, care mai de care mai captivante.

La Dorfgastein e timpul pentru familie, pentru cei care știu să aprecieze tradiția și vor să se destindă. Clubul GASTI este locul ideal unde copiii vor beneficia de activități educative și creative. Programul complet al clubului pe www.gasti.at.

image

Clubul Copiilor Gasti

Clubul Copiilor Gasti îşi deschide porţile în fiecare vară. Jocurile şi distracţia nu le vor da copiiilor nici cel mai mic prilej de plictiseală.

» mai multe detalii

Copiii cu vârste între patru şi doisprezece ani au aici mereu ceva de făcut. Iar copiii care sunt cazaţi într-o locaţie Gasti, pot beneficia gratuit de oferta clubului! Programul foarte diversificat include numeroase jocuri în aer liber – de asemenea, copiii învaţă să construiască o plută sau să prepare pâine.
Toţi copiii care sunt cazaţi împreună cu familiile lor la unul dintre partenerii Gasti vor primi o legitimaţie Gasti. Cu acesată legitimaţie ei vor beneficia de numeroase oferte speciale, cum ar fi intrarea la termele din Gastein şi reduceri la cumpărarea de jucării sau îmbrăcăminte pentru copii.

image

Ştrandul Solarbad

La Solarbad Dorfgastein oaspeţii se distrează în voie în apa perfectă a cărei temperatură este cuprinsă între 26-28°C. Parcul acvatic este situat în cea mai însorită zonă a Văii Gastein.

» mai multe detalii

Aici vă aşteaptă multă distracţie: bălăceală, sport, piscină pentru copii, tobogane uriaşe şi un loc întins pentru plajă. Foarte îndrăgită în rândul oaspeţilor este sauna construită din pin finlandez vechi. Din interiorul călduros al saunei aveţi o privelişte impresionantă.