packages-iconPrezentare statiune

Bad Hofgastein

Bad Hofgastein este un fost târg şi centru istoric al Văii Gastein, situat în regiunea cea mai însorită şi întinsă a văii. Centrul staţiunii este delimitat de o zonă pietonală, pe care sunt înşirate numeroase magazine cochete, hoteluri şi restaurante.

Bad Hofgastein este un loc al regenerării și relaxării, perfect poziționat în idilica vale Gastein. Este locul în care trebuie să iei o gură de aer proaspăt și să lași toate grijile deoparte, să savurezi varietatea de oferte spa, sportive și de recreație. În Bad Hofgastein tradiția și atmosfera cosmopolită sunt la ele acasă!

Centrul localității, zona pietonală
Vitrinele magazinelor, atmosfera orășelului din mijlocul Alpilor care îți oferă posibilitatea de a-ți face oricând un mic cadou. Parcul curativ pe o suprafață de 120.000 mp găzduiește un parc de meditație și oaze de relaxare. Tot aici vei găsi atmosfera unică a acestei staţiuni, creată prin combinaţia între peisajul alpin și complexul termal Alpentherme.

Fie că alegi una din activitățile sportive: drumeții, cățărare, nordic-walking, biciclete sau golf, la Bad Hofgastein vei simți pe deplin energia verii! Numeroase hoteluri din centru oferă acces direct printr-un culoar de legătură la complexul termal Alpentherme.

Delectaţi-vă cu un program muzical şi cultural foarte diversificat şi bucuraţi-vă de numeroasele activităţi sportive!

image

Complexul termal Alpentherme

Alpentherme din Bad Hofgastein, vă oferă distracţie şi tratament pentru întreaga familie. Pe lângă numeroasele zone tematice, aici veţi găsi şi programe de wellness, înfrumuseţare, tratament şi sport.

» mai multe detalii

Relax World vă aşteaptă cu o zonă termală interioară şi una exterioară, şezlonguri pentru relaxante, o terasă însorită şi oaze de linişte cu verdere panoramică asupra Văii Gastein.

Ladies World este un refugiu conceput special pentru femei. Aici veţi beneficia de saună, baie de aburi, solar, terasă pe acoperiş pentru relaxare, precum şi un bar de ceai sau camere individuale pentru tratament.

După o zi de relaxare puteţi să savuraţi specialităţi culinare regionale în Gusto World sau o băutură răcoritoare în barul Ice Cube de pe acoperişul complexului termal.