packages-iconPrezentare statiune

Bad Gastein

În centrul Parcului Naţional Hohe Tauern din Landul Salzburg, la 1.000 m altitudine, înconjurată de aerul curat de munte, se află staţiunea Bad Gastein. Arhitectura staţiunii, cu superbele sale clădiri datând din perioada "Belle Epoque", pare să fie într-o armonie perfectă cu decorul natural în care se află.

Monte Carlo-ul din Alpi, izvorul tinereții veșnice și scenă pentru numeroase evenimente culturale, pe scurt Bad Gastein!

Această locaţie de vacanţă îi impresionează pe vizitatori, în primul rând, cu numeroasele sale programe de relaxare şi petrecere a timpului liber! În Bad Gastein vă puteţi relaxa în complexul termal Felsentherme, în superbele centre wellness ale hotelurilor sau în renumita Peşteră termală din Gastein, beneficiind de o climă perfectă pentru organism şi de atuurile celor 17 izvoare termale bogate în radon.

Nu rata o vizită pe Stubnerkogel, aici vei putea pășii pe cel mai înalt pod suspendat din Europa (2300 m). Admiră piesajele văii Gastein de pe podul de 140 m lungime!
Un alt punct foarte atractiv este platforma panoramică Glocknerblick sau traseul Graben care te poartă de o parte și de alta a văii Gastein.

Activităţile sportive sunt menite să completeze oferta de SPA şi wellness a staţiunii. Vara veţi descoperi în Valea Gastein minunate trasee de drumeţii, piste pentru alergare şi nordic walking, tururi pentru biciclete şi mountain biking şi multe alte atracţii care vă aşteaptă în Parcul Naţional Hohe Tauern şi în împrejurimi.

Pe lângă efectul benefic al apelor termale, peisajele care îmbie la mișcare, Bad Gastein propune relaxare prin yoga în mijlocul naturii, contemplare și deconectare, încărcare cu energia pozitivă a acestui loc!

Pe toată durata verii evenimente culturale își fac simțită prezența și fac parte din flerul acestui loc. Detalii aici.

image

Complexul termal Felsentherme

Uitaţi de viaţa cotidiană şi relaxaţi-vă la Felsentherme în Bad Gastein. Aici vă aşteaptă atât zone de linişte, cât şi un parc acvatic de 600 m2, cu două bazine suprapuse şi un tobogan lung de 70 metri pentru cei mici.

» mai multe detalii

În cadrul diverselor saune veţi beneficia de apă termală îmbogăţită cu aloe vera, săruri sau multe altele.
Felsentherme vă oferă o multitudine de oferte exclusive de wellness şi cosmetică: masaj, tratamente faciale, împachetări etc. De asemenea aveţi la dispoziţie o sală fitness şi un restaurant.