packages-iconPrezentare statiune

Stuben am Arlberg

Idilă şi răsfăţ. Tradiţia îndelungată a sporturilor alpine, dar şi grija deosebită pentru familii sunt două din punctele forte care definesc staţiunea Stuben. Locaţia ideală pentru excursii în zonă şi totodată pentru a petrece timp împreună cu familia.

Romantism pur: asta veţi găsi în minunata localitate Stuben, aflată în partea vestică a regiunii Arlberg. Stuben este o destinaţie foarte renumită pentru familii şi pentru cei entuziasmaţi să găsească acel ceva special!

De pe muntele localităţii, masivul Albona, se deschide de la 2400 de m o panoramă de neratat. O atracţie deosebită pe timp de vară este pasul Arlbergpass de la Alpe Rauz.

Pornind de la o simplă cabană construită acum 200 de ani, ospitalitatea din Stuben (Stube=cameră) este asemenea unui cămin primitor. Mai puţin monden şi foarte primitor, Stuben atrage şi prin viaţa de noapte caracterizată ca fiind de o ospitalitate rară.

Gurmanzii au la dispoziţie de la pizzerii până la restaurante exclusiviste premiate pentru preparatele care îndeplinesc şi cele mai rafinate gusturi.