packages-iconPrezentare statiune

St. Anton am Arlberg

Dinamic şi sportiv cu un caracter tradiţional. Pe lângă oferte de top, veţi găsi aici ospitalitatea tiroleză precum şi varietate internaţională. Programe speciale, dar şi o gastronomie desăvârşită, premiată vă vor răsfăţa într-o vacanţă unică şi exclusivă.

St. Anton este o staţiune cosmopolită, caracterizată de şarm tirolez, fiind un punct de întâlnire pentru iubitorii de vacanţe la superlativ. Regina Arlbergului, impozanta Valluga, vă aşteaptă pe cele mai înalte culmi, la 2811 m de unde o panoramă uluitoare de 360 de grade vă invită la contemplare.

Oferta staţiunii include plăceri culinare rafinate şi hoteluri cu un renume la nivel mondial. Caracterul dinamic şi comopolit se regăseşte şi în facilităţile ultra moderne de relaxare, shopping şi sport.

O posibilitate deosebită de a descoperi regiunea este drumeția Wonder Walking Way, un traseu de o zi pentru întreaga familie. Faceți o plimbare la frumoasele cabane montane unde veți descoperi varietatea culinară, locuri de joacă pentru copii în mijlocul naturii. Detalii aici. Parcul de aventură din Verwalltall vă așteaptă cu 16 locații și obstacole naturale care vă pun în mișcare, nu contează dacă sunteți începători sau avansați!

După o zi plină de mișcare, vă puteți relaxa la una din numeroasele terase din centru, la shopping sau la centrul SPA Arlberg Well.

Orice ați alege, vacanța la St. Anton am Arlberg este unică și trebuie încercată de orice iubitor al Austriei!

image

Centrul sportiv arl.rock

Centrul sportiv arl.rock oferă pasionaţilor de căţărări diferite tipuri de suprafeţe pentru căţărare, atât pentru începători cât şi pentru experţi. Oferta este completată de bowling, squash, terenuri de tenis, fotbal sau volei. Tot aici veţi găsi şi un resto-bar şi un magazin de echipament sportiv.

image

Centrul wellness Arlberg-well.com

Aflaţi cât de binefăcătoare pot fi apa, căldura, masajul şi lumina. Arlberg-well.com este un templu de wellness modern care vă oferă distracţie, sport şi relaxare.

» mai multe detalii

Găsiţi aici o piscină interioară, o piscină exterioară şi o piscină pentru copii (cu tobogan). Zona de relaxare include diferite tipuri de saune, sanarium, baie de aburi şi duşuri cu hidromasaj. Centrul wellness are şi o ofertă bogată de masaj şi de asemenea dispune de o sală de fitness.