packages-iconPrezentare statiune

Lech am Arlberg

Lech am Arlberg este o staţiune luxoasă şi exclusivistă, renumită pentru nobleţea şi gastronomia excepţională. Veţi găsi aici magazine de lux, străzi romantice şi restaurante premiate, iar oferta de cazare de înaltă clasă se combină perfect într-o vacanţă de 5 stele.

Mai mult timp, mai mult spațiu, doar aici în Lech! Situată într-o vale pitorească, staţiunea Lech are o ofertă de vacanţă foarte bogată. Timpul dumneavoastră liber capătă aici o altă dimensiune, veţi putea experimenta oferta largă de activităţi sportive în Parcul Sportiv Lech.

Drumeții pline de inspirație! Descoperă comorile ascunse! Toți cei care doresc să se aventureze într-o frumoasă drumeție alături de un ghid local (cea mai optimă alegere), va găsi aici unele dintre cele mai bine delimitate și marcate trasee care oferă varietate atât pentru familii cu copii cât și rute alpine captivante. Celel trei trasee tematice: Lechweg, Tannberg și Inelul Verde (Gruner Ring), vă invită să vă folosiți imaginația pentru o drumeție de neuitat.
De pe vremea primilor schiori din Arlberg, pasiunea pentru mașinile de epocă se continuă și azi prin evenimentul Arlberg Classic Car Rally, când mașini de colecție defilează pe drumurile alpine, trecătorile și peisajele unice ale zonei.
Toate acestea trebuie experimentate personal în cel care a fost votat cel mai frumos sat al Europei, Lech-un exemplu de aplicare a proiectelor de sustenabilitate.

 

Ospitalitatea oferită într-un cadru natural deosebit vă va fermeca. Fie că alegeţi să serviţi masa sau să ciocniţi un pahar de şampanie pe una din terasele însorite din Oberlech, veţi fi vrăjiţi de atmosfera idilică şi romantică.

image

Complexul sportiv sport.park.lech

Complexul sportiv sport.park.lech oferă fitness, ciclism, saună, teren tenis, teren de sport multifuncţional, bowling, căţărări şi multă distracţie.

image

Hotel Gasthof Post Lech

Hotelul istoric Gasthof Post 5*, din celebra statiune Lech, este membru al selectului cerc de hoteluri Relais & Chateaux de peste 30 de ani.

image

Pensiunea Bergmähder

Pensiunea dedicată familiilor este situată într-o zonă însorită în Oberlech.