packages-iconPrezentare regiune

Arlberg

Arlberg

Regiunea Arlberg este situată în vestul Austriei, la graniţa dintre landurile Tirol şi Vorarlberg şi la 100 de km de Innsbruck. Cu cele 5 localităţi cosmopolite şi dinamice, regiunea Arlberg are un renume legendar plin de pasiune şi tradiţie.

Şarmul unic atrage oaspeţi din întreaga lume, Arlberg fiind şi pe timp de vară un izvor de plăceri alpine. Cine a ajuns o dată în Arlberg, nu poate să uite magia locului, asta datorită ospitalităţii localnicilor şi modernităţii serviciilor de înaltă clasă pe care le găsiţi în timpul unei vacanţe de lux în Arlberg.

Nicăieri nu se potrivesc atât de bine tradiţia şi internaţionalitatea, liniştea idilică şi viaţa activă, aventura sportivă şi confortul unic.

Nu în ultimul rând, regiunea Arlberg străluceşte prin hotelurile şi pensiunile de 4 şi 5*. Indiferent de faţetele variate ale celor 5 localităţi, regiunea Arlberg împlineşte şi cele mai exclusiviste dorinţe!

O serie de evenimente sportive și culturale au loc pe întreaga durată a sezonului de vară! Detalii aici.

Fascinația acestei regiuni și varietatea a două landuri se împletesc perfect în Arlberg! Notorietatea și eleganța fiecăreia din cele 5 localități sunt semnătura cu care Arlberg invită la relaxare, mișcare și peisaje fabuloase personalități, actori, persoane publice, politicieni, case regale, regi și regine și numeroase nume ale lumii mondene internaționale care găsesc aici rețeta perfectă pentru un concediu la cel mai înalt nivel de calitate, eleganță și servicii ireproșabile!

image

Centrul sportiv arl.rock

Centrul sportiv arl.rock oferă pasionaţilor de căţărări diferite tipuri de suprafeţe pentru căţărare, atât pentru începători cât şi pentru experţi. Oferta este completată de bowling, squash, terenuri de tenis, fotbal sau volei. Tot aici veţi găsi şi un resto-bar şi un magazin de echipament sportiv.

image

Centrul wellness Arlberg-well.com

Aflaţi cât de binefăcătoare pot fi apa, căldura, masajul şi lumina. Arlberg-well.com este un templu de wellness modern care vă oferă distracţie, sport şi relaxare.

» mai multe detalii

Găsiţi aici o piscină interioară, o piscină exterioară şi o piscină pentru copii (cu tobogan). Zona de relaxare include diferite tipuri de saune, sanarium, baie de aburi şi duşuri cu hidromasaj. Centrul wellness are şi o ofertă bogată de masaj şi de asemenea dispune de o sală de fitness.

image

Drumeţii în Arlberg

670 km de trasee pentru drumeţii vă poartă printr-o regiune unică cu munţi maiestuoşi, păşuni alpine înflorite, păduri parfumate, pâraie susurătoare si lacuri alpine limpezi. Cu puţin noroc veţi întâlni capre de munte sau marmote.

image

Complexul sportiv sport.park.lech

Complexul sportiv sport.park.lech oferă fitness, ciclism, saună, teren tenis, teren de sport multifuncţional, bowling, căţărări şi multă distracţie.

image

Hotel Gasthof Post Lech

Hotelul istoric Gasthof Post 5*, din celebra statiune Lech, este membru al selectului cerc de hoteluri Relais & Chateaux de peste 30 de ani.

image

Pensiunea Bergmähder

Pensiunea dedicată familiilor este situată într-o zonă însorită în Oberlech.