packages-iconRegiuni şi Parteneri Austria

 • Mostviertel

  Mostviertel

  Regiunea Mostviertel se află în Austria Inferioară, la aproximativ 120 km în vestul Vienei. La doar o oră de Viena – Mostviertel este una dintre zonele de ski uşor accesibile pentru turistii români, ideală pentru familii cu copii sau chiar şi pentru cei cu bugete mai restrânse. Pârtii minunate, o atmosferă prietenoasă şi un raport calitate-preţ nemaipomenit – acestea sunt punctele forte ale regiunii Mostviertel.

 • Abtenau

  Abtenau

  Staţiunea Abtenau este situată între munţii Tennen din provincia austriacă Salzburg, deci chiar în inima Austriei. Plăcerea pură a zăpezii, munţii înzăpeziţi şi flerul romantic transformă iarna în Abtenau într-o aventură.

 • Parcul Național Hohe Tauern - Carinthia

  Parcul Național Hohe Tauern - Carinthia

  Regiunea Parc Național Hohe Tauern din Carintia reunește trei mari localități și zone de schi: Grossglockner/Heiligenblut, ghețarul Mölltaler Gletscher/Ankogel și Outdoorpark Oberdrautal.

 • Gastein

  Gastein

  Valea Gastein este situată la 100 km de Salzburg, în provincia austriacă cu acelaşi nume. Aflată în centrul impunătorului Parc Naţional Hohe Tauern, valea Gastein este renumită de sute de ani pentru apa termală atât de binefăcătoare.

 • Zell am See-Kaprun

  Zell am See-Kaprun

  Zell am See-Kaprun se află la aproximativ 80 km în sudul oraşului Salzburg. Gheţarul, munţii, lacul – iarna alpină cu 100% zăpadă garantată.

 • Ötztal

  Ötztal

  Valea Ötztal este situată în provincia austriacă Tirol, la aproximativ 85 km de Innsbruck. 250 de vârfuri muntoase de peste 3000 m reprezintă decorul unei ierni a superlativelor cu schi pe ghețari, instalații ultramoderne, pârtii excelente, evenimente de top și relaxare în punctul culminant al Tirolului!