packages-iconPrezentare statiune

Kaprun

Localitatea Kaprun este situată la 8 km distanță de Zell am See și foarte aproape de ghețarul Kitzsteinhorn. Locația ideală de vacanță unde schiați 10 luni pe an!

O vacanță la Kaprun, în landul Salzburg, este una magică. Pe ghețar aveți siguranța absolută a zăpezii și în lunile de primăvară și toamnă. O localitate liniștită, ideală pentru un concediu de relaxare, oferă o paletă largă de tipuri de cazare: de la pensiuni cochete și intime, la apartamente utilate și hoteluri de 4* Superior cu centre SPA și restaurante care nu vă lasă doar să treceți pe lângă ele. Magazine cu echipamente sportive și supermarketurile sunt la doi pași de străduțele răspândite prin întreaga localitate.

După o zi de schi nu trebuie să ratați câteva ore de relaxare pentru trup și suflet la Tauern SPA 4*S Kaprun. Saunele și spațiile de relaxare, precum și piscinele sunt căldura de care aveție nevoie la sfârșit de zi.

Iubitorii iernii găsesc pe ghețar pârtii pentru începători, medii și avansați, snowpark-uri și instalații de cablu moderne. La Peakworld 3000 puteți lua o pauză de masă în restaurantul panoramic sau să vizitați galeria și să vizionați un scurt film documentar. Atât d-voastră cât și copiii vor fi încântați de imaginile care vă taie răsuflarea.

image

TAUERN SPA – relaxare pentru trup şi suflet

Relaxarea şi bună-starea au fost întotdeauna prioritare în Zell am See-Kaprun. De aceea regiunea şi-a extins oferta de wellness, în Noiembrie 2010 deschizându-se noul complex termal Tauern Spa din Kaprun. Complexul are tot ce e nevoie pentru o zi relaxantă la spa. Lăsaţi-vă răsfăţaţi din cap până în picioare, în imediata vecinătate a gheţarului Kitzsteinhorn şi a munţilor Hohe Tauern.

» mai multe detalii

La Tauern Spa găsiţi un centru wellness uriaş, care va fi pe placul oricui. În afară de saunele panoramice, o piscină cu apă sărată, o piscină exterioră din sticlă şi baia de aburi cu aromaterapie, veţi găsi aici şi un restaurant şi un bar. Evadaţi din cotidian şi bucuraţi-vă de diversitatea oferită de acest complex de top!

Complexul de 48 000 m2 oferă numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. Puteţi asculta muzică live la barul hotelului sau să vă relaxaţi pe terasa însorită. Pentru cei activi există o sală fitness cu aparatură modernă. Oferta este completată de tratamentele de înfrumuseţare şi masaj, oferite de experţi în domeniu.

image

Hotel Active by Leitner's

Design modern, facilități de înaltă clasă, amplasat la doar 5 minute distanță de centrul localității Kaprun și la 2 minute de stația de skibus. Acces foarte bun către cele 3 zone de ski din regiune.

image

Hotel Vier Jahreszeiten

Bucuraţi-vă de confortul rafinat de 4* în hotelul recent renovat şi petreceţi clipe relaxante, de neuitat în Kaprun Zell am See, în inima munţilor Hohe Tauern.

image

Hotel Vötter's Sportkristall

Hotelul de 4* este amplasat în Kaprun, într-o zonă foarte frumoasă, liniştită, şi totuşi centrală, chiar langă traseele pentru drumeţii. Foarte aproape de supermarketuri, restaurante si magazine de haine, echipament sportiv.

image

Aparthotel Waidmannsheil

Aparthotelul Waidmannsheil din Kaprun, la poalele gheţarului Kitzsteinhorn, este locul ideal pentru un concediu special: ospitalitate austriacă şi servicii de primă clasă.

image

Apartamente Gotthardt

Casa Gotthardt, cu cele 5 apartamente, este amplasată într-o zonă foarte frumoasă şi însorită în Kaprun, cu vedere asupra staţiunii şi a gheţarului Kitzsteinhorn.