packages-iconPrezentare regiune

Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun

Zell am See-Kaprun se află la aproximativ 80 km în sudul oraşului Salzburg. Gheţarul, munţii, lacul – iarna alpină cu 100% zăpadă garantată.

Iarna la Zell am See-Kaprun se întinde de la gheaţa veşnică de la 3000 m până la malurile lacului Zell.

Înconjurat de acest fundal de vis, sportul de iarnă de orice tip este la el acasă. În cele 3 zone de ski: Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe şi Maiskogel, vin să schieze cu drag cunoscătorii şi cei care doresc să savureze vacanţa, familiile, dar şi începătorii.

Chiar şi pentru cei care doresc să simtă plăcerea iernii în afara pârtiilor, se găseşte mereu ceva de făcut: drumeţii cu snow shoes sau săniuş pe pârtiile special amenajate sau, de ce nu, patinaj pe lacul Zell îngheţat.

image

TAUERN SPA – relaxare pentru trup şi suflet

Relaxarea şi bună-starea au fost întotdeauna prioritare în Zell am See-Kaprun. De aceea regiunea şi-a extins oferta de wellness, în Noiembrie 2010 deschizându-se noul complex termal Tauern Spa din Kaprun. Complexul are tot ce e nevoie pentru o zi relaxantă la spa. Lăsaţi-vă răsfăţaţi din cap până în picioare, în imediata vecinătate a gheţarului Kitzsteinhorn şi a munţilor Hohe Tauern.

» mai multe detalii

La Tauern Spa găsiţi un centru wellness uriaş, care va fi pe placul oricui. În afară de saunele panoramice, o piscină cu apă sărată, o piscină exterioră din sticlă şi baia de aburi cu aromaterapie, veţi găsi aici şi un restaurant şi un bar. Evadaţi din cotidian şi bucuraţi-vă de diversitatea oferită de acest complex de top!

Complexul de 48 000 m2 oferă numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. Puteţi asculta muzică live la barul hotelului sau să vă relaxaţi pe terasa însorită. Pentru cei activi există o sală fitness cu aparatură modernă. Oferta este completată de tratamentele de înfrumuseţare şi masaj, oferite de experţi în domeniu.

image

Hotel Mavida Balance Hotel & Spa

MAVIDA Balance Hotel & Spa 4*superior, dispune de peste 43 de camere şi 4 suite luxoase cu design elegant.

image

Hotel Active by Leitner's

Design modern, facilități de înaltă clasă, amplasat la doar 5 minute distanță de centrul localității Kaprun și la 2 minute de stația de skibus. Acces foarte bun către cele 3 zone de ski din regiune.

image

Hotel Hagleitner Family Balance Hotel&Spa

Hotelul de 4 stele HAGLEITNER Family Balance se numără printre cele mai bune hoteluri pentru famillii din Austria.

image

Hotel Vier Jahreszeiten

Bucuraţi-vă de confortul rafinat de 4* în hotelul recent renovat şi petreceţi clipe relaxante, de neuitat în Kaprun Zell am See, în inima munţilor Hohe Tauern.

image

Hotel Vötter's Sportkristall

Hotelul de 4* este amplasat în Kaprun, într-o zonă foarte frumoasă, liniştită, şi totuşi centrală, chiar langă traseele pentru drumeţii. Foarte aproape de supermarketuri, restaurante si magazine de haine, echipament sportiv.

image

Aparthotel Waidmannsheil

Aparthotelul Waidmannsheil din Kaprun, la poalele gheţarului Kitzsteinhorn, este locul ideal pentru un concediu special: ospitalitate austriacă şi servicii de primă clasă.

image

Hotel Feriengasthof Tauernstüberl & Hotel Gletscherblick

Hotelul Tauernstüberl este amplasat pe malul sudic al lacului Zell, în zona Schüttdorf/Bruckberg la 500 m de gondola de pe muntele Schmittenhöhe.

image

Apartamente Gotthardt

Casa Gotthardt, cu cele 5 apartamente, este amplasată într-o zonă foarte frumoasă şi însorită în Kaprun, cu vedere asupra staţiunii şi a gheţarului Kitzsteinhorn.

image

Cabana Haus am See

Cabana cu apartamente este situată într-o zonă foarte frumoasă pe malul nordic al lacului Zell.

Hotel Grand Hotel Zell am See

Simbol al regiunii, impunător și primitor, hotelul de 4* amplasat chiar pe malul lacului Zell, oferă servicii complete de relaxare pentru un sejur grandios la Zell am See!