packages-iconPrezentare statiune

Sölden

The Hot Spot in the Alps!

Sölden, principala localitate din Ötztal Arena, s-a dezvoltat ca un centru sportiv și de antrenament cunoscut la nivel internațional. Atât sportivii de performanță cât și amatorii sunt în elementul lor aici. Partea superioară a văii Ötztal începe la aprox. 1 km înainte de intrarea în Sölden și include satele Hochsölden, Sölden, Zwieselstein și Vent. Majoritatea zonei înconjurătoare, unde aparține și localitatea Sölden este acoperită de ghețar (146 km²),  vârfuri alpine (321 km²), pășuni și păduri - doar 1% din suprafața acesteia este influențată și construită de către om.

Condiții perfecte de zăpadă până primăvara târziu datorită conexiunii dintre imensa zonă de schi și ghețarii Tiefenbach și Rettenbach. Majoritatea pârtiilor sunt dotate cu tunuri de zăpadă. Sölden este renumit deasemenea și pentru platforma panormamică BIG 3 - Gaislachkogl (3,058m), Tiefenbachkogl (3,309m) și Schwarze Schneid (3,370m) - aceasta poate fi ușor accsibilă cu telegondola, iar panorama este incredibilă!

Garanția zăpezii fără timpi morți la cozi. Aveți la dispoziție: 150 km de pârtii: 69 km pârtii albastre, 51 km pârtii roșii, 28 km de pârtie neagră.

Dar pe lângă condiții foarte bune de schi, zăpadă din belșug și instalații moderne, Sölden este renumit pentru evenimentele fierbinți, party-urile memorabile și apres-ski-urile de la baza pârtiilor. În jurul orei 16:00 localitatea se transformă într-o mare locație de petrecere. În special tinerii și iubitorii de distracție se înâlnesc într-unul din numeroase baruri situate de o parte și de alta a străzii principale din localitate. Când ziua se apropie de sfârșit cu toții se îndreaptă spre cluburile și dicotecile din localitate. Viața de noapte în cea mai bună formă!

image

Centrul de timp liber Freizeit Arena

Freizeit Arena din Sölden este un centru multifuncţional pentru recreere şi timp liber. Veţi găsi aici bowling, restaurant mexican, o sală fitness, terenuri de tenis, volei, fotbal. În acelaşi timp Freizeit Arena vă oferă wellness la un preţ rezonabil.

» mai multe detalii

Ştrandul este locul potrivit pentru destindere, după o zi de schi. Pentru cei mici există o piscină specială cu tobogan şi un loc de joacă. Oferta este completată de baia de aburi, cabina infraroşu, solar, diferite tipuri de saună şi zona pentru relaxare.

image

Hotel Das Central – alpine, luxury, life

Înconjurat de peisajul natural al munţilor din Ötztal, “Das Central – alpine, luxury, life” este singurul hotel de 5* din Sölden.

image

Hotel Bergland

Hotelul Bergland s-a alăturat recent cercului internaţional restrâns de design hoteluri. Confortul de 4* superior şi îmbinarea între ambianţa alpină modernă şi materiale naturale întâmpină oaspeţii.

image

Hotel Alphof Sölden

Hotelul de 4 stele oferă o bucătărie gourmet delicioasă, relaxare și numeroase posibilități de timp liber pentru cei activi.

image

Hotel Sölderhof

Hotelul de 3* Sölderhof este amplasat chiar în centrul staţiunii Sölden şi vă oferă tot confortul pentru un concediu activ.

image

Apartamente A CASA

Apartamentele A Casa sunt situate la 1,5 km de centrul staţiunii Sölden. Aici veţi găsi o ambianţă care îmbină într-un mod plăcut tradiţia austriacă cu designul modern.

image

Apartamente Sieglinde

Pensiunea Sieglinde este amplasată în mijlocul lumii alpine din Ötztal, în centrul staţiunii Sölden şi vă oferă 8 apartamente spaţioase, pentru 2-10 persoane, pentru un concediu relaxant de vis.