packages-iconPrezentare statiune

Obergurgl-Hochgurgl

Obergurgl-Hochgurgl. Diamantul Alpilor.

STELE ȘI ȘAMPANIE

Un hotel de 5*, peste douăzeci de unități de cazare de 4*, pensiuni și apartamente de lux vă așteaptă în Obergurgl-Hochgurgl, un resort renumit la nivel internațional. Standarde înalte de calitate, flairul stațiunii, ambianța irezistibilă și aerul în care plutește parfum de șampanie. 

Sus, la 2150 de m, 6 hoteluri sunt punctul de întâlnire pentru cei stilați care caută ceva în plus. Hochgurgl (2,150m), reunește ospitalitate combinată cu șarm și luxul având un fundal exclusivist. Plăcerile iernii la cele mai înalte standarde

Platforma panoramică, barul, restaurantul futurist de pe vârful muntelui: noul Top Mountain Star este un pont excepțional la o altitudine de  3,080m.

Cabana Hohe Mut (2,670 m) este cea mai impresionantă locație panoramică a Tiroului, oferind o priveliște asupra 21 de vârfuri de peste 3,000 de m. Un restaurant desosebit, design tradițional, recent renovat, delicatese locale deasupra tuturor!

image

Hotel Hochfirst

Hotel de 4* Superior înconjurat de vârfuri de 3000 de m ușor accesibile. Aproape de cele 24 de instalații de cablu din Hochgurgl Obergurgl, situat chiar la baza pârtiei.