packages-iconPrezentare statiune

Längenfeld

Chiar în centrul văii Ötztal se află staţiunea Längenfeld la 1200 m altitudine.

Chiar în centrul văii Ötztal se află staţiunea Längenfeld la 1200 m altitudine. Valea este aici mai îngustă, iar peisajul este de-a dreptul fascinant.

Unitățile de cazare au prețuri accesibile și sunt foarte calitative. De la hoteluri și apartamente de 4*, la pensiuni și hoteluri de 3*.

Renumitul complex wellness AQUA DOME 4*S se află la câtiva pași de centrul localitații și mereu pregătit cu ceva nou prin care să își atragă oaspeții pe lângă designul spectaculos și relaxarea garantată

image

Centrul termal Aqua Dome

Centrul termal Aqua Dome situat în mijlocul peisajului alpin din staţiunea Längenfeld.

» mai multe detalii

Veţi găsi aici 2 piscine interioare cu apă termală (34 si 36° C), un spaţiu de relaxare cu o panoramă impresionantă, o piscină pentru cei activi cu aparate fitness subacvatice, 3 piscine exterioare (cu hidromasaj, muzică şi efecte luminoase). De asemenea vă aşteaptă numeroase tipuri de saună, salină, jacuzzi, tratamente de înfrumuseţare, masaj, centru fitness şi restaurante.

image

Hotel Rita

Hotelul Rita este amplasat în centrul staţiunii Längenfeld, la doar câteva minute de complexul termal Aqua Dome.

image

Apartamente Apart Resort Relax

Resortul de 4*, amplasat în staţiunea Längenfeld, în mijlocul peisajului alpin pitoresc, oferă apartamente exclusiviste de diferite mărimi (pentru 2 până la 18 persoane) cu self-catering.

image

Apartamente Panorama

Apartamentele se află la doar 250 m de complexul termal Aqua Dome Längenfeld.

image

Apartamente Top Tirol

Pensiunea este situată în mijlocul văii tiroleze Ötztal