packages-iconPrezentare regiune

Ötztal

Ötztal

Valea Ötztal este situată în provincia austriacă Tirol, la aproximativ 85 km de Innsbruck. 250 de vârfuri muntoase de peste 3000 m reprezintă decorul unei ierni a superlativelor cu schi pe ghețari, instalații ultramoderne, pârtii excelente, evenimente de top și relaxare în punctul culminant al Tirolului!

Valea Ötztal este în timpul iernii tărâmul de basm al Tirolului! 

Imaginea montană spectaculoasă cu mai mult de 250 de vârfuri de peste 3000 de m altitudine, iarna în toată splendoarea sa, va uimi orice oaspete: de la schiori la petrecăreți, snowboarderi sau drumeți, precum și familiile și campionii lor de mâine. De departe un adevărat El Dorado al schiului alpin, Sölden cu ghețarii lui, localitatea Obergurgl-Hochgurgl (Diamantul Alpilor) precum și zona de schi pentru familii de la Hochoetz, fiecare iubitor al iernii și al sportului își va găsi punctul culminant aici în Ötztal.

Relaxare infinită oferă complexul wellness de 4*S AQUA DOME din Längenfeld cu legendarele domuri cu apă termală. Aici vacanța se transformă în stil de viață!

Oferta variată de cazare – hoteluri, pensiuni şi apartamente – vă va uimi cu siguranţă!

Noutăți pentru sezonul de iarnă 2013/2014! Din decembrie 2013 se deschide noul restaurant Gaislachkogl situat în vârful zonei de schi Gaislachkogl, la 3048 m altitudine. Arhitectura impresionantă și gastronomia desăvârșită, restaurantul cu peste 100 de locuri, o sală de conferințe și o panoramă uluitoare aduc bucătăria alpină și schiul la cu totul alt nivel, făcând din zona de ski Gaislachkogl unul din cele mai impresionante din zone de schi din Tirol din punct de vedere arhitectural!
 

image

Centrul termal Aqua Dome

Centrul termal Aqua Dome situat în mijlocul peisajului alpin din staţiunea Längenfeld.

» mai multe detalii

Veţi găsi aici 2 piscine interioare cu apă termală (34 si 36° C), un spaţiu de relaxare cu o panoramă impresionantă, o piscină pentru cei activi cu aparate fitness subacvatice, 3 piscine exterioare (cu hidromasaj, muzică şi efecte luminoase). De asemenea vă aşteaptă numeroase tipuri de saună, salină, jacuzzi, tratamente de înfrumuseţare, masaj, centru fitness şi restaurante.

image

Centrul de timp liber Freizeit Arena

Freizeit Arena din Sölden este un centru multifuncţional pentru recreere şi timp liber. Veţi găsi aici bowling, restaurant mexican, o sală fitness, terenuri de tenis, volei, fotbal. În acelaşi timp Freizeit Arena vă oferă wellness la un preţ rezonabil.

» mai multe detalii

Ştrandul este locul potrivit pentru destindere, după o zi de schi. Pentru cei mici există o piscină specială cu tobogan şi un loc de joacă. Oferta este completată de baia de aburi, cabina infraroşu, solar, diferite tipuri de saună şi zona pentru relaxare.

image

Schi în Ötztal

Valea Ötztal oferă domenii de schi variate pentru cea mai completă vacanță în Alpi. La Hochoetz veți găsi pârtii potrivite pentru familii și pentru începători. Sölden oferă pârtii perfecte pe cei 3 munți de peste 3000 m, iar în Obergurgl-Hochgurgl vă bucurați de pârtii imaculate, chiar din fața hotelului.

image

În afara pârtiilor

Valea Ötztal oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber în afara pârtiilor. Aici veți găsi 185 km de trasee pentru schi fond, pârtii de săniuș iluminate, patinoare, trasee pentru drumeții de iarnă. Pentru cei care preferă să stea la căldură, dar să fie totuși activi, recomandăm terenul de golf indoor, bowling sau tenis în sală.

image

Hotel Das Central – alpine, luxury, life

Înconjurat de peisajul natural al munţilor din Ötztal, “Das Central – alpine, luxury, life” este singurul hotel de 5* din Sölden.

image

Hotel Bergland

Hotelul Bergland s-a alăturat recent cercului internaţional restrâns de design hoteluri. Confortul de 4* superior şi îmbinarea între ambianţa alpină modernă şi materiale naturale întâmpină oaspeţii.

image

Hotel Hochfirst

Hotel de 4* Superior înconjurat de vârfuri de 3000 de m ușor accesibile. Aproape de cele 24 de instalații de cablu din Hochgurgl Obergurgl, situat chiar la baza pârtiei.

image

Hotel Alphof Sölden

Hotelul de 4 stele oferă o bucătărie gourmet delicioasă, relaxare și numeroase posibilități de timp liber pentru cei activi.

image

Hotel Ferienschlössl

Hotelul Schlössl am Haimingerberg este amplasat în micul şi tradiţionalul sat de munte Haiming. Ambientul romantic şi panorama de aici vă va impresiona cu siguranţă.

image

Hotel Rita

Hotelul Rita este amplasat în centrul staţiunii Längenfeld, la doar câteva minute de complexul termal Aqua Dome.

image

Hotel Sölderhof

Hotelul de 3* Sölderhof este amplasat chiar în centrul staţiunii Sölden şi vă oferă tot confortul pentru un concediu activ.

image

Apartamente Apart Resort Relax

Resortul de 4*, amplasat în staţiunea Längenfeld, în mijlocul peisajului alpin pitoresc, oferă apartamente exclusiviste de diferite mărimi (pentru 2 până la 18 persoane) cu self-catering.

image

Apartamente A CASA

Apartamentele A Casa sunt situate la 1,5 km de centrul staţiunii Sölden. Aici veţi găsi o ambianţă care îmbină într-un mod plăcut tradiţia austriacă cu designul modern.

image

Apartamente Panorama

Apartamentele se află la doar 250 m de complexul termal Aqua Dome Längenfeld.

image

Apartamente Sieglinde

Pensiunea Sieglinde este amplasată în mijlocul lumii alpine din Ötztal, în centrul staţiunii Sölden şi vă oferă 8 apartamente spaţioase, pentru 2-10 persoane, pentru un concediu relaxant de vis.

image

Apartamente Top Tirol

Pensiunea este situată în mijlocul văii tiroleze Ötztal