packages-iconPrezentare regiune

Gastein

Gastein

Valea Gastein este situată la 100 km de Salzburg, în provincia austriacă cu acelaşi nume. Aflată în centrul impunătorului Parc Naţional Hohe Tauern, valea Gastein este renumită de sute de ani pentru apa termală atât de binefăcătoare.

În valea Gastein fiecare va găsi ceva pe placul său în cele 5 zone de schi cu până la 2700 m altitudine, cu pârtii pentru carving şi freeride. Cele peste 50 de instalaţii de cablu şi cei peste 200 de km de pârtii cu zăpadă garantată, fac din valea Gastein una din cele mai îndrăgite zone de schi din Austria. În plus regiunea face parte din Ski amadé – o reţea care reuneşte 28 de domenii de schi şi staţiuni, formând împreună cea mai amplă zonă de schi din Europa cu 860 de km de pârtii perfect pregătite.

O atracție deosebită este podul suspendat de pe Stubnerkogel, aflat la 2400 m altitudine, fiind podul suspendat aflat la cea mai mare altitudine din Europa.

În afara pârtiilor, văile şi pădurile din împrejurimi invită la plimbări cu snow shoes, ture de schi fond sau plimbări liniştite cu sania trasă de cai.

Unicitatea regiunii Gastein este dată de faptul că vă puteţi încheia zilele perfecte de schi relaxându-vă într-unul dintre modernele complexe termale.

image

Complexul termal Alpentherme

Alpentherme din Bad Hofgastein, vă oferă distracţie şi tratament pentru întreaga familie. Pe lângă numeroasele zone tematice, aici veţi găsi şi programe de wellness, înfrumuseţare, tratament şi sport.

» mai multe detalii

Relax World vă aşteaptă cu o zonă termală interioară şi una exterioară, şezlonguri relaxante, o terasă însorită şi oaze de linişte cu verdere panoramică asupra Văii Gastein.
La Family World cei mici se vor distra pe diversele tobogane și vor savura din plin oferta de joacă și mișcare în apă.

Ladies World este un refugiu conceput special pentru femei. Aici veţi beneficia de saună, baie de aburi, solar, terasă pe acoperiş pentru relaxare, precum şi un bar cu ceaiuri sau camere individuale pentru tratament.
După o zi de relaxare puteţi să savuraţi specialităţi culinare regionale în Gusto World sau o băutură răcoritoare în barul Ice Cube de pe acoperişul complexului termal.

image

Complexul termal Felsentherme

Uitaţi de viaţa cotidiană şi relaxaţi-vă la Felsentherme în Bad Gastein.

» mai multe detalii

Aici vă aşteaptă atât zone de linişte, cât şi un parc acvatic de 600 m2, cu două bazine suprapuse şi un tobogan lung de 70 metri pentru cei mici. În cadrul diverselor saune veţi beneficia de apă termală îmbogăţită cu aloe vera, săruri sau multe altele.
Felsentherme vă oferă o multitudine de posibilități exclusive de wellness şi cosmetică: masaj, tratamente faciale, împachetări etc. De asemenea aveţi la dispoziţie o sală fitness şi un restaurant.

image

Peştera termală din Gastein

Combinaţia perfectă între radon, căldură şi umiditate face din Peştera termală din Gastein unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale pentru afecţiunile reumatice.

» mai multe detalii

La 2 km depărtare de lumina zilei găsim o temperatură plăcută de 37 până la 41,5 grade, o umiditate între 70 şi 100 % şi un conţiunt natural ridicat de radon în aer. Oaspeţii peşterii au ca scop ameliorarea de lungă durată a durerilor şi reducerea consumului de medicamente. Rata de succes a tratamentelor de aici este de 90%.
Clima unică din Peşera termală din Gastein activează sistemul regenerator al celulelor. Astfel se atinge un echilibru imunologic. Pe lângă ameliorarea durerilor, aceste terapii sunt benefice şi pentru întărirea sănătăţii şi a sistemului imunitar.