packages-iconPrezentare regiune

Bregenzerwald

Bregenzerwald

Situată în provincia Vorarlberg, în partea de vest a Austriei, Bregenzerwald este o regiune de munte cu vechi tradiţii culturale, gastronomice şi turistice.

Ca destinaţie de schi, Bregenzerwald are o tradiţie îndelungată. Aici schiatul şi snowboardul sunt în prim plan prin peisajul de vis şi facilităţile oferite. Este loc atât pentru cei mai avansaţi cât şi pentru novici, numeroasele şcoli de schi având oferte de nerefuzat. Este ideal pentru cei care preţuiesc veselia, liniştea şi ospitalitatea adevărată. Puteţi să faceţi drumeţii prin zăpadă, veţi rămâne uimiţi de peisajele de pe platourile înalte sau de pădurile albite de zăpadă din această regiune.

Regiunea Bregenzerwald este un paradis pentru cei care apreciază autenticitatea şi tradiţia combinate cu elementele moderne, această combinaţie fiind reflectată cel mai vizibil în arhitectura locală. Multe dintre hoteluri şi pensiuni combină vechiul cu noul, lemnul jucând un rol foarte important.

Gastronomia din Bregenzerwald este şi ea cu totul aparte. Restaurantele oferă bucate delicioase, produsele folosite provenind în cea mai mare parte din fermele locale. Cea mai cunoscută specialitate locală este deliciosul caş alpin, Drumul Casului fiind un traseu tematic de-a lungul căruia puteţi afla mai multe despre cultura caşului de Bregenzerwald şi bineînţeles puteţi degusta specialităţile locale.

Bregenzerwald

image

Excursii de 1 zi

Datorită locaţiei sale centrale, Bregenzerwald este punctul de plecare perfect pentru numeroase excursii în provincia Vorarlberg şi în zona lacului Bodensee.

» mai multe detalii

Puteţi face excursii de 1 zi
• în oraşul Bregenz, capitala provinciei Vorarlberg, amplasat pe malul lacului Bodensee
• în oraşul Dornbirn cu muzeul interactiv Inatura şi muzeul Rolls Royce
• la cetatea Schattenburg şi în centul medieval al oraşului Feldkirch
• la insula Mainau de pe lacul Bodensee
• în centrul medieval al orasului-insulă Lindau
• la Muzeul Zeppelin din Friedrichshafen

image

Relaxare în Bregenzerwald

Hotelurile din Bregenzerwald oferă condiţiile ideale pentru un concediu de odihnă şi relaxare.

» mai multe detalii

Majoritatea acestor hoteluri au fost construite recent şi folosesc produse naturale. Centrele wellness oferă de la piscină şi saună, până la diferite masaje şi împachetări, băi medicinale şi tratamente de înfrumuseţare.

image

Suveniruri din Bregenzerwald

În Bregenzerwald veţi găsi numeroase magazine mici, care oferă produse tipice regiunii.

» mai multe detalii

Acestea sunt locul ideal pentru micile cadouri sau suveniruri. Aici puteţi găsi produse locale naturale (miere, ceaiuri, marmelade, schnaps, deliciosul caş de Bregenzerwald), cosmetice naturale (din zer sau din lapte de iapă), costume tradiţionale şi diverse cadouri artizanale.

image

Schi în Bregenzerwald

Skipass-ul 3-Täler este valabil pe 28 de domenii de schi din Bregenzerwald, Grosse Walsertal și Lechtal, precum și pe skibus. Puteți alege Skipass de la 2,5 până la 21 de zile consecutive sau abonamente pentru 2 respectiv 5 sau 8 zile la alegere.

image

Iarna în afara pârtiilor

Peisajele iernatice pot fi explorate în diferite feluri. La plimbare și săniuș, prin drumeții cu snowshoes împreună cu ghizi locali. Din sania trasă de cai sau de câini Husky.

image

Hotel Wälderhof

Hotelul este amplasat într-o locaţie liniştită, idilică, fiind înconjurat de peisajul alpin din Bregenzerwald.

image

Pensiunea St. Antonius

Simțiți-vă bine într-una din camerele foarte bine dotate.