packages-iconPrezentare statiune

Lech am Arlberg

Lech am Arlberg este o staţiune luxoasă şi exclusivistă, renumită pentru nobleţea şi gastronomia excepţională. Veţi găsi aici magazine de lux, străzi romantice şi restaurante premiate, iar oferta de cazare de înaltă clasă se combină perfect într-o vacanţă de 5 stele.

Situată într-o vale pitorească, staţiunea Lech are o ofertă de vacanţă foarte bogată. Timpul dumneavoastră liber capătă aici o altă dimensiune.

Ospitalitatea oferită într-un cadru natural deosebit vă va fermeca. Fie că alegeţi să serviţi masa sau să ciocniţi un pahar de şampanie în Oberlech, veţi fi vrăjiţi de atmosfera idilică şi romantică.

Zona de ski este foarte ofertantă, pe de o parte a văii aveți zona Rufikopf, iar pe cealaltă apare maiestuosul Kriegerhorn. De la pârtii pentru familii la zăpadă powder excelentă, ofertele sunt nenumărate. Entuziaștii sporturilor se pot delecta cu activități extra cum ar fi săniuș, trasee de drumeții sau de ce nu schi fond. Satul este foarte primitor, sloganul său de mai mult spațiu. mai mult timp este apreciat la adevărata valoare.

image

Hotel Gasthof Post Lech

Hotelul istoric Gasthof Post 5*, din celebra statiune Lech, este membru al selectului cerc de hoteluri Relais & Chateaux de peste 30 de ani.

image

Pensiunea Bergmähder

Amplasată chiar pe pârtie, accesul se face cu instalația de cablu. Ideală pentru familii cu copii